menu Home
AndorraPóliticaSocietat

Campanya de conscienciació sobre la llengua focalitzada en els catalanoparlants

Ràdio Valira | 25 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- El Govern destinarà un import de 28.800 euros a dur a terme una campanya de conscienciació sobre l’ús del català especialment focalitzada en els catalanoparlants. D’aquesta manera, tal com consta al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) serà l’empresa Duett Studio l’encarregada de dissenyar aquesta acció, que es durà a terme durant aquesta tardor.

Cal recordar que l’executiu havia convocat un concurs per dur a terme aquesta campanya per sensibilitzar les persones catalanoparlants a fer servir el català en tots els àmbits i amb qualsevol interlocutor. A més a més, es posarà especial èmfasi en facilitar a les persones no catalanoparlants l’aprenentatge i el perfeccionament de la llengua oficial del país.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play