menu Home
AndorraSocietat

Ràdio Valira emet en directe des de la 44a Fira d’Andorra la Vella

Jose Abril | 24 d'octubre de 2023

Ràdio Valira ha preparat una programació especial que abastarà totala Fira d’Andorra la Vella 2023, els propers 27, 28 i 29 d’octubre, per acostar-te tot allò que succeeixi durant el gran esdeveniment socioeconòmic.

Perquè la Fira és el moment “On tot el país es retroba, et convidem a passar pel nostre set radiofònic a l’estand de Garatge Nogreda i et saludem l’equip de Ràdio Valira, l’emissora privada degana del Principat. Allà hi trobaràs els nostres locutors Candela Colls, Ricky Romero, Enric Fontbernat, Sergi Mas, Mercè Cañabate, Ferran Prat i Iman Benataya, oferint una àmplia programació especial en directe.

Als nostres micròfons parlaran els testimonis i representants dels principals participants de la Fira. Copsarem l’ambient al llarg del cap de setmana de frenètica activitat i t’oferirem continguts molt especials.

Perquè molts us pregunteu com fer compatible la visita a la Fira amb el partit de futbol del Barça-Madrid de dissabte 28. Per això us hem preparat una retransmissió in situ per tal que no hi hagi excuses: dissabte de 16 a 18:30h podreu mirar el match Barça-Madrid a les pantalles de l’estand i viure’l amb l’emoció afegida de la retransmissió des de la mateixa Fira, amb narració de Sergi Mas i Ricky Romero, dos dels locutors de bagatge esportiu més acreditats de les ones. Promet que faremun espectacle emocionant, no te’l voldràs perdre!

Igualment, diumenge 29 a partir de les 17h, la millor alternativa a estar a la Bombonera serà que segueixis el partit de bàsquet del Morabanc-Bascònia a la Lliga Endesa, des del nostre estand, amb el senyal de Ràdio Valira, narració de Carles Trillo i comentaris de Josep Anton Juste, i podent veure’l en directe a les nostres pantalles.

Fem un gran desplegament per apropar-te des de “La ràdio d’aquí”l’esdeveniment del Parc Central durant els tres dies. Sintonitza’ns al 93.3 FM i a radiovalira.ad per escoltar aquesta cobertura especial amb l’ambient, les notícies i els protagonistes de la Fira. També els companys dels departaments tècnic i comercial hi estaran presents, per possibilitar les emissions matí i tarda i mantenir el contacte amb les institucions, empreses i particulars.

Tu no oblidis passar pel nostre estudi i aprofita per veure els nous dissenys en exposició a l’estand de Garatge Nogreda, el concessionari oficial Nissan a Andorra i servei oficial de venda i postvenda de vehicles industrials de marques com Man o Isuzu, al qual agraïm novament la seva col·laboració amb aquesta programació especial.

Written by Jose Abril


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play