menu Home
Andorra

Detinguts dos homes per un ús fraudulent de targeta per un import de 12.775 euros

Ràdio Valira | 23 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha detingut dos homes de 25 i 26 anys i no residents com a presumptes autors de delictes contra l’ordre socioeconòmic per ús fraudulent de targetes de crèdit. L’arrest es va efectuar divendres passat a la tarda a Andorra la Vella després que el propietari del comerç afectat detectés una sèrie de comandes sospitoses fetes a través de la pàgina web de la botiga amb diverses targetes de crèdit i, poc després, rebés un correu electrònic del titular d’una d’aquestes targetes alertant que el pagament era fraudulent i no l’havia fet ell.

Segons la policia, quan els suposats clients van anar personalment a la botiga a recollir els productes que havien comprat per internet, se’ls va controlar. Un cop revisats tots els rebuts, es va comprovar que les comandes s’havien efectuat amb set pagaments d’un valor total de 12.775 euros, però els presumptes infractors van assegurar que ells només n’eren els transportistes.

D’altra banda, dissabte a la tarda a la Massana, la policia va detenir un noi de 18 anys i no resident com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per lesions. L’arrestat li va donar un cop de puny a la cara a un jugador rival, menor d’edat, després d’un partit de futbol. El menor va haver de ser traslladat a l’hospital.

Aquest passat cap de setmana, la policia ha detingut tres persones més per conduir sota els efectes de l’alcohol. Són dos homes de 26 i 29 anys i una dona, de 55, arrestats amb taxes d’alcoholèmia de 0,90, 1,10 i 0,94 respectivament.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play