menu Home
AndorraSocietat

FOTONOTÍCIA.- Premis del CDNA a les propostes per a l’estalvi d’aigua

Ràdio Valira | 17 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- El Col·legi de dietistes i nutricionistes d’Andorra (CDNA) amb la col·laboració d’Unicef, ha lliurat els premis als guanyadors del concurs ‘I tu què fas per evitar el malbaratament de l’aigua’, una proposta que ha servit per commemorar el Dia mundial de l’alimentació, aquest dilluns 16 d’octubre. Els concursants (escolars del país de 5è, 6è de primària i 1r i 2n d’ESO) havien de presentar un vídeo d’un 1 minut aproximadament de durada amb accions per a estalviar i no malbaratar ni contaminar l’aigua. Els guanyadors han estat Mialdea Anaya, Maria Garcia Turet i Martí Salvadó Vidal, del col·legi Janer, i Laia Rodríguez Cosan, del Sant Ermengol.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play