menu Home
AndorraSocietat

AV.- Toni Nadal encapçala la segona edició del cicle de conferències de turisme esportiu i de benestar de Sant Julià de Lòria

Ràdio Valira | 16 d'octubre de 2023

Sant Julià de Lòria.- L’oncle i ex entrenador del jugador de tennis mallorquí Rafel Nadal, Toni Nadal, serà el convidat que encetarà aquest dimarts 17 d’octubre la segona edició del cicle de conferències de turisme esportiu i de benestar de Sant Julià de Lòria. Així ho han anunciat aquest dilluns la cap de reactivació econòmica, Anna Majoral, i el cònsol major de la parròquia, Josep Majoral, durant la presentació de l’esdeveniment, que enguany compta amb un total de quatre conferències repartides entre els mesos d’octubre i novembre. “Serà la conferència més mediàtica que tindrem” ha avançat la cap de reactivació econòmica de Sant Julià de Lòria, Anna Majoral, mentre afegia que el col·loqui de Nadal tindrà lloc a les 19:30 hores a l’Auditori del Centre d’FP d’Aixovall i es titularà ‘Todo se puede entrenar’.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play