menu Home
AndorraSocietat

Licitació per implementar la nova plataforma i el portal web corporatius del Govern

Ràdio Valira | 13 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- La comunicació i la informació entre l’administració i els ciutadans és un eix prioritari en l’estratègia de transformació digital del Govern. Per aquest motiu, s’ha obert la licitació per a la contractació dels serveis per implantar la nova plataforma i el portal web corporatius.

L’objectiu d’aquest concurs és modernitzar la presència digital del Govern mitjançant la definició i aplicació d’una metodologia de disseny centrada en el ciutadà, que permeti establir l’estratègia digital de l’executiu, millorar l’experiència del ciutadà en el consum de serveis web i dotant-lo d’una imatge més moderna i accessible, i un posicionament òptim en buscadors.

Per cobrir les necessitats, les capacitats i els coneixements sobre aquesta demanda, s’han licitat els serveis mitjançant un concurs nacional, de modalitat ordinària i procediment obert. El plec de bases es pot descarregar al web de la plataforma de contractació del sector públic. Les ofertes s’han de presentar per mitjà d’aquesta plataforma fins a les 12 hores del 30 de novembre.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play