menu Home
AndorraSocietat

La policia deté un conductor per saltar-se un control i l’investiga per tràfic d’estupefaents

Ràdio Valira | 11 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- La policia va detenir dilluns al vespre un home de 26 anys com a presumpte autor de delictes contra la funció pública, contra la seguretat col·lectiva i contra la salut pública després que la matinada del mateix dilluns se saltés un control policial a Andorra la Vella fugint a tota velocitat. Un segon cotxe patrulla va intentar interceptar-lo, però l’home va fer, de nou, cas omís als senyals dels agents. Durant la persecució, dos cotxes policials van patir danys.

Un cop identificat el vehicle, es va procedir a buscar el cotxe i el conductor. La recerca es va centrar a Encamp després de verificar el recorregut que havia seguit. Té diversos antecedents per possessió i tràfic de drogues, fet que va fer sospitar a la policia que la fugida podria estar relacionada amb algun delicte contra la salut pública. Quan l’home va veure que se l’estava buscant, es va presentar a les dependències policials acompanyat d’un familiar i va ser llavors quan es va procedir a la seva detenció.

L’endemà, en el registre que es va efectuar al seu domicili amb l’autorització de la Batllia, els investigadors van trobar indicis que podrien apuntar a un presumpte tràfic. La policia també creu que, durant la fugida, l’arrestat podria haver-se desfet d’algun paquet que podria contenir estupefaents. A més, no viatjava sol. L’acompanyava una altra persona que, a hores d’ara, no ha estat localitzada.

Durant la recerca, en un edifici proper a l’immoble on resideix l’arrestat es va trobar una bossa amb diverses porcions d’haixix, però encara es treballa a esbrinar si tindria relació amb el detingut.

La investigació continua oberta.

Altres detencions

D’altra banda, la policia ha detingut aquesta setmana un home de 53 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per violència de gènere. La dona va requerir els agents al seu domicili quan el marit l’hauria agredit.

Els darrers dies, al Pas de la Casa, s’ha detingut un jove de 21 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per identificar-se amb una identitat diferent de la que va donar en un control anterior l’any 2020. També a la localitat encampadana, es va arrestar un altre home, de 36 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per incomplir una ordre d’expulsió.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play