menu Home
AndorraSocietat

Campus de l’experiència: nou èxit de convocatòria

Ràdio Valira | 11 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- El Campus de l’experiència, una iniciativa formativa que Creand Fundació va impulsar l’any passat de la mà de la Universitat Internacional de Catalunya adreçada a persones més grans de 50 anys interessades en nous àmbits del saber relacionats amb la cultura, la ciència i la societat, continua creixent. Així, si l’any passat van ser 40 les persones que hi van prendre part, aquest curs 2023-2024 arrenca amb 58 inscrits. “No podem pas dir que no és un èxit, al contrari, el boca-orella ha fet molt i pensem que aquest curs també serà reeixit com l’any passat, mostres n’hi ha que han vingut avui i han començat amb moltíssimes ganes”, ha valorat la directora de Creand Fundació, Francesca Ros, en el tret de sortida a la iniciativa.

El retorn per part dels participants és “més que positiu”, tal com demostra que durant l’estiu la xarxa creada entre els alumnes ha estat molt activa i quan ja faltava poc per a l’inici del campus hi havia moltes ganes per part dels participants, tal com comenta Ros. Aquesta bona acollida demostra que la gent gran tenia ganes que hi hagués una oferta formativa d’aquestes característiques i també es considera que “els professors aporten un valor afegit molt important a cada una de les matèries” que s’imparteixen, ja que “són persones de molt alta qualificació i nivell, que aporten molt”.

Tot i aquesta bona acollida que ha fet que totes les places ofertes s’hagin omplert, des de Creand Fundació s’estimen més consolidar la proposta que no pas fer-la créixer quantitativament. Així, Ros explica que “ampliar massa més del que avui ja estem és gairebé impossible si des de Creand Fundació volem continuar donant un tracte personalitzat i ‘mimar’ a cada un dels nostres alumnes”, per tant, l’aposta és per la qualitat, consolidant la proposta amb un tercer curs l’any que ve (ja que la formació és de tres anys) i fer també un segon i un primer per als que comencen o continuen la proposta formativa.

El Campus de l’experiència és un projecte de formació acadèmica de tres anys de durada, durant els quals es tracten temàtiques relacionades amb diferents àmbits del coneixement. També s’inclouen temàtiques relacionades amb Andorra. Algunes de les novetats d’aquest curs són les llengües d’Europa o l’art gòtic de l’entorn d’Andorra.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play