menu Home
AndorraSocietat

L’11a edició de la Mostra de productes agrícoles i artesans d’Andorra arriba aquest dijous a illa Carlemany

Ràdio Valira | 10 d'octubre de 2023

Escaldes-Engordany.- El centre comercial illa Carlemany acull des d’aquest dijous una nova Mostra de productes agrícoles i artesans d’Andorra, que enguany arriba a l’onzena edició. La iniciativa pretén donar a conèixer els productes alimentaris que es produeixen a les explotacions agràries i apícoles del país, així com petits productors artesanals.

La Mostra estarà oberta al públic dijous, divendres i dissabte d’11 a 21 hores. És dirigida especialment als turistes, que visiten en gran nombre el Principat aprofitant la festivitat del 12 d’octubre a Espanya, però també és una ocasió perquè molts residents del país descobreixin o s’aprovisionin de productes autòctons només disponibles en algunes botigues o en determinats córners especialitzats.

Enguany hi ha representades a la mostra les cerveses artesanes Alpha, la xocolata de Xocland, els cosmètics de Pocions de Lluna Nova, els dolços de pastisseria Estopiñán, l’hidromel d’Asgard i la naturopatia de l’Ànima del Bosc, a més del ‘food truck’ de Lluís Dejuan, aparcat a l’entrada del centre comercial a l’avinguda de Carlemany, on s’exposen i es poden comprar una bona varietat de productes dels nostres productors locals, com ara formatges, embotits, mels, confitures i melmelades o diversos tipus de cervesa.

Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra és una marca col·lectiva i registrada creada pel departament d’Agricultura del Govern que agrupa les empreses nacionals que produeixen i comercialitzen productes alimentaris produïts a les nostres explotacions agràries o altres tipus de productes artesanals que s’elaboren per petites empreses radicades a Andorra. Actualment, està constituïda per 36 productors, una xifra que creix any rere any.

La Mostra de productes agrícoles i artesans d’Andorra és organitzada pel departament d’Agricultura del Govern i la revista gastronòmica digital ‘Menja’t Andorra’, i compta amb la col·laboració del centre comercial illa Carlemany.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play