menu Home
AndorraSocietat

Nous horaris durant la tardor i l’hivern a l’EE Bus d’Engolasters

Ràdio Valira | 9 d'octubre de 2023

Escaldes-Engordany.- El comú d’Escaldes-Engordany posa en funcionament els nous horaris de la línia de l’EE Bus d’Engolasters (Línia Verda), que seran vigents durant els mesos de tardor i hivern. Segons informen des de la corporació, els canvis també inclouen un augment de la freqüència de pas, fent que el nombre de viatges diaris passin dels 11 als 13 de dilluns a divendres.

D’aquesta manera, indiquen, a partir del 16 d’octubre, l’EE-Bus tindrà sortida des de Caldea en sentit pujada i des del berenador de la font de la Closa en sentit baixada. Així, el vehicle que comenci des del termolúdic iniciarà el recorregut a les 7 hores i cada hora en punt fins a les dotze del migdia. Des d’aleshores, l’EE-Bus d’Engolasters circularà a les 13.15 hores i cada hora fins a les 21.15 hores, quan es farà la darrera sortida des de Caldea.

Per altra banda, la primera sortida des del berenador de la font de la Closa serà a les 7.20 hores i circularà cada hora fins a les 12.20 hores. A partir d’aleshores, la freqüència de sortida continuarà sent de 60 minuts però a comptar de les 13.35 hores i fins a les 21.35 hores. Per tant, la freqüència de pas s’amplia a una hora i es retiren els serveis de la franja de les 11 hores i les 16 hores, tenint en compte que, asseveren, no hi ha tanta necessitat.

A més, la línia de l’EE-Bus d’Engolasters anul·la, de dilluns a divendres, les sortides des del Camp del Serrat, tot i que continuaran operatives els caps de setmana a les 9.35 hores, les 13.35 i les 17.35. D’aquesta manera, consideren, es dona servei a tots aquells que vulguin pujar fins a Engolasters, una demanda que durant la tardor i l’hivern només genera interès els dissabtes i diumenges.

Des del comú s’han fet totes aquestes modificacions tenint en compte les observacions manifestades pels usuaris de l’EE Bus, qui han estat enquestats dins el mateix vehicle o bé a les parades de bus.

La corporació també valora molt positivament el desdoblament de l’EE Bus (Línia verda i zona a la demanda), ja que, exposen, ha permès donar un millor servei als usuaris. Així doncs, durant els mesos d’estiu (de juny a agost) la zona a la demanda ha completat un total de 12.502 viatges mentre que la línia verda ha fet 6.022 viatges de juliol a setembre.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play