menu Home
AndorraSocietat

Detingut per agredir la dona davant del seu fill menor

Ràdio Valira | 6 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha detingut aquesta setmana un home com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per violència de gènere. L’arrestat, de 44 anys, va començar a trencar diversos objectes del domicili amb una actitud molt agressiva i, quan la dona va intentar calmar-lo, la va agredir davant el fill menor de la parella. Els fets es van produir a Andorra la Vella la mitjanit de dimecres.

La matinada d’aquest divendres, a més, la policia ha detingut el conductor d’una motocicleta amb una taxa d’alcoholèmia de 2,10. Els agents han controlat l’home, de 32 anys, quan circulava per l’avinguda Santa Coloma, d’Andorra la Vella, fent ziga-zagues i envaint en algun moment el carril contrari.

Els darrers dies la policia també ha detingut un home de 28 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’Administració de Justícia per conduir amb el permís retirat.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play