menu Home
Andorra

AV.- La cantant portuguesa Dulce Pontes i l’arquitecte i activista Santiago Cirugeda a la tercera edició de ‘Transversals’

Ràdio Valira | 5 d'octubre de 2023

Escaldes-Engordany.- La pianista, compositora i intèrpret portuguesa, Dulce Pontes, serà una de les propostes més destacades de la tercera edició del cicle de conferències ‘Transversals’ que organitza el comú d’Escaldes-Engordany del 20 d’octubre al 13 de novembre. Ponces és figura molt reconeguda dins del món del fado que combina un estil tradicional amb un estil contemporani per a crear una nova forma d’expressió musical. “A nivell europeu és un exemple de transversalitat” ha assegurat aquest dijous el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa, durant la presentació del certamen mentre afegia que, de fet, serà Ponces qui obrirà el cicle amb una conferència sobre la relació entre la seva carrera i Ennio Morricone que conduirà la periodista musical de La Vanguardia Maricel Chavarria.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play