menu Home
AndorraPólitica

AV.- El Centre Nacional d’Emergències, a finals de legislatura

Ràdio Valira | 4 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- El Centre Nacional d’Emergències serà una realitat a finals d’aquesta legislatura. Així ho ha avançat la ministra de Justícia i interior, Ester Molné, en el marc de la compareixença que ha dut a terme aquest dimecres al Consell General per presentar les prioritats de la seva cartera durant els pròxims quatre anys. D’aquesta manera, ha indicat que entre les accions a executar en el marc de les línies estratègies marcades s’hi troba el futur equipament que, tot i que ha asseverat que es troba en un “estadi embrionari”, esperen que a finals de la legislatura el 112 tingui un edifici propi.

En aquest sentit, ha apuntat que, de moment, s’està treballant en la redacció d’un plec de bases per a la contractació d’una empresa tecnològica per trobar “el programari que requereix la instal·lació”, el qual té la voluntat de publicar abans del 2024 per començar a treballar en el desenvolupament al llarg de l’any vinent. “Ara estem en un estadi embrionari en el sentit que primer hem de decidir quina tecnologia hi posem, per la qual cosa necessitem una empresa que ens assessori molt bé sobre això i és el que hem fet”, ha afirmat.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play