menu Home
AndorraSocietat

Tres detinguts per barallar-se ebris al Pas de la Casa

Ràdio Valira | 3 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha detingut tres homes com a presumptes autors de delictes contra la integritat física i moral la matinada d’aquest dimarts al Pas de la Casa.

Els tres, de 28, 45 i 48 anys, han protagonitzat una baralla amb un quart implicat, de 40 anys, en les proximitats d’un bar situat en un carrer del centre de la localitat encampadana. Segons els testimonis, els arrestats estaven agredint l’altre home, que ha estat ingressat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Un dels detinguts, el de 45 anys, també ha hagut de ser atès inicialment al centre mèdic.

Encara es desconeix exactament quin seria l’origen de l’altercat, però dos dels implicats ja haurien tingut un conflicte previ a la batussa d’aquesta matinada. Tots quatre es trobaven sota els efectes de l’alcohol.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play