menu Home
AndorraSocietat

Nou curs per a adults sobre intel·ligència artificial

Ràdio Valira | 2 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- ‘Intel·ligència artificial per a tothom’ és el nou curs que ofereix el Centre de Formació al Llarg de la Vida. Aquest té com a objectiu explorar les principals aplicacions d’aquesta tecnologia a la vida quotidiana. El curs està adreçat a persones adultes sense coneixements previs en intel·ligència artificial ni programació, però cal tenir un nivell bàsic d’informàtica.

En el curs s’exploraran les principals aplicacions d’intel·ligència artificial per a la vida quotidiana, des de ‘xatbots’ que poden ajudar a resoldre preguntes fins a la generació de contingut visual i sonor, la creació de veu artificial, assistents personals i creació de contingut artístic com imatges, música i vídeos.

El curs s’ofereix de manera gratuïta i s’impartirà a les aules del Centre de Formació al Llarg de la Vida, els dimarts de 19 a 20.45 hores, des del 10 d’octubre del 2023 fins al 23 de gener del 2024. Les inscripcions estan obertes fins al 5 d’octubre de manera virtual al web https://www.cflv.ad/. Les persones interessades a fer aquest curs poden obtenir més informació adreçant-se al Centre de Formació al Llarg de la Vida, trucant al telèfon 741 465, enviant un WhatsApp al 605 375, o bé a través del correu electrònic cflv@educand.ad.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play