menu Home
AndorraSocietat

Mor un conductor andorrà en un accident a la C-14

Ràdio Valira | 2 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- Un conductor andorrà de 30 anys va morir aquest diumenge a la nit en un accident que va tenir lloc entre dos turismes a la C-14 a Fígols i Alinyà. Tal com informa el Servei Català de Trànsit, el sinistre va ser per col·lisió frontal i es va produir pels volts de les 23 hores al punt quilomètric 166,3. Malgrat que les causes de l’accident encara s’estan investigant, els dos cotxes haurien topat de cara i, posteriorment, haurien estat envestits per un camió.

Tot i que els serveis d’emergència van poder treure els dos conductors dels vehicles una vegada van arribar al lloc dels fets, una de les víctimes va perdre la vida a conseqüència del xoc, mentre que la conductora de l’altre turisme va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb ferides menys greus.

Fins al lloc dels fets van assistir cinc patrulles dels Mossos i deu dotacions de bombers, els quals van estar treballant per extingir el foc que es va produir arran del xoc i van retirar les restes dels vehicles de la calçada.>

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play