menu Home
AndorraSocietat

Dos ferits en un accident de trànsit a Escaldes

Ràdio Valira | 28 de setembre de 2023

Escaldes-Engordany.- Dues persones han resultat ferides aquest dijous després de patir un accident de trànsit a Escaldes-Engordany. Segons informen des de la policia, el sinistre ha tingut lloc minuts abans de les nou del matí a la CG-2, concretament al punt quilomètric 1,300, quan han col·lidit dos vehicles, un Hyundai Santa Fe, amb matrícula del Principat, i VW Tiguan amb plaques espanyoles. A causa del xoc, els conductors dels turismes, una dona de 60 anys i un home de 48, ambdós residents, han resultat ferits i han estat traslladats a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play