menu Home
AndorraPólitica

AV.- El Govern i el comú d’Escaldes-Engordany compren conjuntament una parcel·la al Madriu per 825.000 euros

Ràdio Valira | 28 de setembre de 2023

Escaldes-Engordany.- El comú d’Escaldes-Engordany i el Govern han adquirit conjuntament una parcel·la de 8.371 metres quadrats a l’entrada de la Vall del Madriu per un cost de 825.000 euros. Així ho han anunciat aquest dimecres la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, i la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, en un acte per a formalitzar l’acord entre les administracions on han explicat que aquesta acció s’ha dut a terme amb un objectiu patrimonial i cultural. “No és una qualsevol parcel·la dins el Madriu. És la parcel·la” ha afirmat la mandatària comunal.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play