menu Home
AndorraSocietat

Dues persones detingudes amb tabac de contraban valorat en 7.167 euros

Ràdio Valira | 22 de setembre de 2023

Andorra la Vella.- La policia va detenir dilluns, cap a les dues de la matinada a la frontera francesa, un home i una dona de 50 i 30 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de contraban. Van ser controlats pels agents de la duana andorrana amb una quantitat de tabac susceptible de superar el límit de sanció administrativa. Quan els agents van fer el corresponent recompte, van decomissar 1.940 paquets de tabac que duien a l’interior del maleter del turisme amb el qual circulaven. El tabac està valorat en 7.167,33 euros.

Aquestes són dues de les deu detencions que la policia ha dut a terme aquesta setmana i cal afegir que les altres vuit han estat per conduir sota l’efecte de l’alcohol o les drogues, de les quals dues han estat, també, per un delicte contra la salut pública. Així, cinc homes i una dona amb edats compreses entre els 23 i 54 anys, han donat a la prova d’alcoholèmia resultats superiors a 0,80 g/l. La taxa més elevada ha estat de 2,54 g/l.

A més, dos homes, un de 34 i l’altre de 38, han donat positiu a la prova de tòxics salivar, a més de trobar-se en possessió de 0,9 i 1,1 grams de cocaïna respectivament.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play