menu Home
AndorraSocietat

Vuit ferits en un accident a Encamp

Ràdio Valira | 21 de setembre de 2023

Encamp.- Vuit persones van resultar ferides de caràcter lleu després de patir un accident de trànsit a Encamp. Segons informen des de la policia, els fets van tenir lloc als volts de les set de la tarda d’aquest dimecres a la CG-2 i s’hi van veure dos vehicles implicats, un Fiat 500 amb matrícula andorrana i un Mercedes Benz V220 amb plaques espanyoles. A causa de l’impacte, la conductora del Fiat, dona resident de 23 anys, i els set ocupants del Mercedes, no residents, van resultar ferits i van ser traslladats a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. El sinistre també va generar retencions a la zona.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play