menu Home
AndorraSocietat

Detingut un home per un ús fraudulent de targeta per valor de gairebé 11.000 euros

Ràdio Valira | 15 de setembre de 2023

Andorra la Vella.- La policia va detenir dimecres al matí, i en seguiment d’una denúncia interposada per part del responsable d’un establiment de restauració, un home com a presumpte autor d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic -ús fraudulent de targeta de crèdit-, i d’una infracció contra el patrimoni. L’arrestat, treballador d’aquest establiment, es va apoderar de quantitats dineràries que contenia el pot de les propines. A més, va efectuar 33 reintegraments sense autorització amb la targeta d’empresa per un import de 10.982 euros.

A més a més, dilluns i dimecres es va procedir a la detenció de dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. El servei d’Immigració va rebre les respectives sol·licituds per a l’obtenció d’una autorització d’immigració de residència i treball per part d’aquestes dues persones i un cop verificades les documentacions aportades, es va detectar que els documents relatius a les seves activitats laborals als seus països d’origen eren falsos.

Igualment en el decurs de la setmana s’ha detingut dos homes de 60 i 31 anys per delicte contra la seguretat col·lectiva, amb taxes de 0,98 g/l i 1,47 g/l. respectivament.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play