menu Home
AndorraSocietat

AV.- L’exposició ‘Abans miràvem la lluna per tot’ mostra com antigament es feien les previsions meteorològiques

Ràdio Valira | 13 de setembre de 2023

Sant Julià de Lòria.- L’exposició ‘Abans miràvem la lluna per tot’ dona una pinzellada a les tradicions dels avantpassats per predir i lluitar davant les condicions meteorològiques. La mostra, que acollirà la sala Sergi Mas de Sant Julià de Lòria s’inaugurarà el proper 24 de setembre i es podrà visitar, de manera gratuïta fins al 4 de novembre. La cònsol major de la parròquia, Mireia Codina, i la responsable de l’equipament, Anna Mangot, han manifestat que l’exposició s’emmarca en les segones jornades de Bruixeria d’Andorra, que tindran lloc del 18 de setembre al 4 de novembre.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play