menu Home
AndorraSocietat

FOTONOTÍCIA.- El consell de la gent gran d’Andorra la Vella copsa l’opinió del col·lectiu

Ràdio Valira | 12 de setembre de 2023

Andorra la Vella.- El comú d’Andorra la Vella ha impulsat aquest any el consell de la gent gran, que celebrarà el ple el mes de novembre. Per poder copsar l’opinió del col·lectiu, els membres del consell van decidir diverses vies, entre les quals dur a terme reunions. Una d’aquestes trobades ha tingut lloc, precisament, aquest dimarts a la Llacuna i ha comptat amb una vintena d’assistents. És previst que se’n facin altres com per exemple a finals de mes a Santa Coloma. L’objectiu és “implicar” la gent gran en les propostes que es puguin debatre en el consell de la gent gran, perquè d’aquesta manera siguin temàtiques que siguin d’interès general per al col·lectiu.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play