menu Home
Andorra

Andorra s’ofereix a Ucraina per col·laborar en el projecte de reforma del seu sistema de protecció a la infáncia

Ràdio Valira | 12 de setembre de 2023

Andorra la Vella.- Andorra està disposada a col·laborar amb Ucraïna en el projecte per reformar el seu sistema de protecció a la infància. Així ho va anunciar el secretari d’Estat de Justícia i Interior, Joan León, durant la conferència informal de ministres de Justícia del Consell d’Europa, que es va celebrar aquest dilluns a Riga, la capital de Letònia. “Andorra és molt actiu en l’àmbit de la infància i ha ofert la possibilitat d’aportar els nostres coneixements tècnics”, va afirmar.

En aquest sentit, León va destacar que organitzacions internacionals com la UE també s’han obert a cooperar amb les autoritats del país d’Europa de l’est per implementar la reforma del sistema mencionat, que “garantirà que l’interès superior dels nens sigui primordial en la repatriació dels infants ucraïnesos que han estat evacuats”.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play