menu Home
Andorra

AV.- “Malestar, sorpresa i preocupació” de l’AGIA per la moratòria a la inversió estrangera

Ràdio Valira | 7 de setembre de 2023

Andorra la Vella.- “Malestar, sorpresa i preocupació”. Així han definit des del col·legi professional d’Agents i Gestors Immobiliaris d’Andorra (AGIA) la decisió del Govern d’aplicar una moratòria a la inversió estrangera en immobles mentre s’elabora la llei que ha de gravar, almenys en un 10%, aquesta mena d’operacions. El president de l’ens, Gerard Casellas, s’ha mostrat contundent afirmant que la suspensió temporal “afectarà molt” al sector immobiliari, ja que la majoria dels seus clients són estrangers.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play