menu Home
AndorraSocietat

AV.- L’etiqueta energètica dels vehicles inclourà en un futur altra informació com la de la ITV

Ràdio Valira | 7 de setembre de 2023

Andorra la Vella.- L’etiqueta ambiental que els vehicles hauran d’incorporar a partir de l’11 de setembre als parabrises obre la porta a incorporar altra informació sobre el vehicle i en un futur podria substituir el distintiu de la ITV o fins i tot incloure la informació necessària per accedir a zones de baixes emissions com la de Barcelona. Així ho ha explicat el director d’Energia i Transports del Govern, Carles Miquel, en la presentació del distintiu, que a partir de dilluns vinent començarà a ser facilitat per la ITV quan el vehicle hagi de passar la inspecció o per l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) quan es matriculi per primera vegada.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play