menu Home
AndorraSocietat

FOTONOTÍCIA.- El nou director de gabinet de la representació del copríncep francès es reuneix amb Vives

Ràdio Valira | 6 de setembre de 2023

La Seu d’Urgell.- L’arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest dimecres la visita del director del gabinet del representant del copríncep francès, Robert Mauri, que inicia aquests dies la seva tasca al Principat, després que l’anterior director deixés el seu càrrec per jubilació. La trobada, que s’ha dut a terme al Palau Episcopal, s’ha desenvolupat en un “to cordial”, destaquen des del Bisbat d’Urgell. Mauri ha iniciat aquests dies els contactes amb les autoritats andorranes i a banda de la trobada amb Vives també s’ha reunit amb els síndics.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play