menu Home
AndorraSocietat

Un terratrèmol de magnitud 2,5 a Osca es percep a Andorra

Ràdio Valira | 29 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- Un terratrèmol de magnitud 2,5 a Osca s’ha percebut aquest dilluns al vespre a Andorra, als volts de les 22 hores. Segons informen des d’Andorra Recerca i Innovació (AR+I), el moviment sísmic registrat a Aragó ha estat una de les rèpliques del terratrèmol l’Aran/Ribagorça amb una magnitud de 4,2.

Com és habitual en aquestes situacions, des de l’AR+I s’ha posat en marxa una enquesta sísmica adreçada a la ciutadania per poder avaluar la percepció del sisme al Principat. Cal recordar que el darrer moviment sísmic que es va deixar notar al país es va produir el passat 26 de juliol a Os de Civís amb una magnitud de 2,2.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play