menu Home
Andorra

Un incident al Centre de tractament de residus obliga a tancar la planta

Ràdio Valira | 29 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- Un incident al Centre de tractament de residus ha generat, aquest dilluns al vespre, una gran columna de vapor d’aigua. La causa de l’incident i la seva magnitud s’estan investigant per poder-ho resoldre al més aviat possible, però s’ha pogut confirmar una punxada en la caldera i que la sortida de fum era vapor d’aigua. Aquest incident ha obligat a tancar la planta, segons informen des de FEDA en un comunicat.

La columna de vapor d’aigua s’ha detectat abans de les 20 hores i s’han activat els protocols de seguretat. Així, s’ha alertat al cos de bombers, que ha revisat tota la instal·lació, juntament amb el cap de seguretat de Ctrasa, i han comprovat que no hi havia cap origen de foc.

L’equip de manteniment i explotació està revisant la instal·lació per diagnosticar la dificultat de la reparació, que s’estima que es pugui dur a terme en pocs dies. Mentrestant, la planta romandrà tancada.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play