menu Home
AndorraEsportsSocietat

Fins a 20 centímetres de neu a la Solana

Ràdio Valira | 28 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- Les precipitacions d’aquest cap de setmana han deixat neu en els cims més alts del país. Així, segons les dades fetes públiques aquest dilluns al matí pel servei meteorològic, s’han acumulat al voltant de 20 centímetres a l’estació de la Solana, situada a 2.470 metres, al vessant atlàntic del país. Pel que fa al vessant mediterrani, a les fonts d’Arinsal (2.680 metres), s’han acumulat al voltant de cinc centímetres de neu des de diumenge. Des del servei meteorològic també detallen, tal com han comunicat a les xarxes socials, que els registres més destacables de precipitacions en forma d’aigua s’han donat al nord del país i destaca els 75 mil·límetres recollits a Arcalís.

Altres estacions han registrat valors al voltant dels 40 mm, així, Sorteny n’ha recollit 47; Ransol 45 i les Salines 40,6. A la central hidroelèctrica de FEDA la pluja acumulada ha estat de 15,6 mm i a Borda Vidal, 10. És previst que les precipitacions continuïn durant la jornada de dilluns, sobretot al nord del país, ja que al sud s’aniran obrint clarianes. La cota de neu oscil·larà entre els 2.600 i els 2.800 metres. Les temperatures també han experimentat una forta davallada i durant la jornada la màxima que s’espera a Andorra la Vella és de 19 graus.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play