menu Home
AndorraPólitica

S’afegeixen 45 persones físiques i 8 persones jurídiques al Decret de sancions internacionals pel conflicte bèl·lic a Ucraïna

Ràdio Valira | 23 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- El BOPA ha publicat aquest dimecres dues modificacions amb relació al decret 111/2022, del 25-3-2022 sobre mesures restrictives en relació amb el conflicte entre Ucraïna i la Federació Russa. Segons l’article 1 i 2, doncs, s’afegeixen 45 persones físiques i 8 persones jurídiques al decret. D’aquesta manera, es dona cobertura legal a l’aplicació de sancions tant a particulars com a empreses per tal que es puguin bloquejar els seus comptes o per impedir que tinguin operativa amb entitats financeres del país. El llistat en qüestió es pot consultar al mateix web del Butlletí Oficial del Principat.

El consell de ministres, a proposta del titular de Finances en funcions, César Marquina, va aprovar aquest decret el passat 10 de maig amb la voluntat de continuar alineant les sancions adoptades a les quals es desenvolupin des de la Unió Europea.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play