menu Home
Andorra

AV.- El nou servei de busos a la Seu permet ampliar horaris, freqüències i comptar amb connexions exprés.

Ràdio Valira | 22 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- La connexió entre Andorra i la Seu d’Urgell es veurà molt millorada a través de transport públic a partir del mes de setembre. I és que l’autorització del servei a les empreses Autocars Andorra 2011 i Hispano de Fuentes en Segures HIFE, que ha anunciat aquest dimarts al matí el Govern, farà que hi hagi busos cada trenta minuts, a més d’una ampliació d’horaris i un servei de connexions exprés que connectaran les dues estacions, la d’Andorra i la de la Seu, en un temps de vint minuts. A més, es creen nous abonaments.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play