menu Home
Andorra

Detingut amb 70 pastilles d’èxtasi a la frontera i amb grans quantitats de droga al seu domicili

Ràdio Valira | 16 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- La policia va detenir la matinada de dimarts a la frontera del riu Runer un home de 25 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Se li van trobar 70 pastilles d’èxtasi amb un pes de 29 grams quan entrava al país en un autobús de línia regular. La droga se li va localitzar durant un control de documentació.

Davant la seva actitud sospitosa, els agents van escorcollar-lo i va ser llavors quan van trobar-li les pastilles, que duia amagades. Un cop va passar a disposició judicial i seguint les instruccions del batlle, la policia va registrar el domicili del detingut, on va trobar més droga.

En total, uns 422,46 grams de marihuana; 13,4 grams de Ketamina; 4,1 grams d’MDMA i una pastilla d’èxtasi; a més d’una bàscula de precisió i altre material que indicaria que la droga aniria dirigida a la venda i, per tant, l’arrestat podria dedicar-se, presumptament, al tràfic d’estupefaents. La investigació continua oberta.

Altres detencions

D’altra banda, la policia també ha detingut dues persones més com a presumptes autores de delictes contra la salut pública, en aquest cas per possessió de drogues. Es tracta d’un home de 23 anys arrestat a la Massana la matinada de dimarts amb cinc pastilles de metamfetamina i 0,9 grams de cocaïna, i un home de 22 anys detingut la matinada d’aquest dimecres a la frontera del riu Runer amb 1,5 grams d’èxtasi quan accedia a Andorra en un autobús de línia regular.

Des de dilluns, a més, quatre persones han estat arrestades per conduir sota els efectes de l’alcohol: dos homes de 19 i 42 anys amb taxes d’1,06 i 0,88; i dues dones, de 22 i 34 anys per positius d’1,15 i 2,12 respectivament. S’ha detingut dos homes més, de 28 i 50 anys, per positiu en tòxics al volant.

Finalment, el Cos de Policia també ha arrestat dues persones com a presumptes autores de delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic. Es tracta d’una dona, de 50 anys i no resident, que hauria lliurat un document fals al Servei d’Immigració per tal d’obtenir el permís de residència i treball; i un altre home, de 22 anys i no resident, detingut al Pas de la Casa per identificar-se amb una identitat falsa.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play