menu Home
Andorra

Gunnar Idenstam protagonitzarà el sisè concert del XXIV festival Orgue&and

Ràdio Valira | 15 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- L’Associació Amics dels Orgues de les Valls d’Andorra presenta el sisè concert del XXIV festival Orgue&and, una actuació que comptarà amb el prestigiós organista, compositor i improvisador Gunnar Idenstam, de Suècia. L’esdeveniment es durà a terme el dissabte 19 d’agost, a partir de les 21.30 hores, a l’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella.

Per al seu debut a Andorra, Idenstam ha preparat un interessant programa sota el títol ‘Ressonàncies contemporànies de la música antiga i tradicional’, amb música de Bach, Sven Donat, Carl Orff i el mateix Idenstam. Aquest programa evidencia les ressonàncies de la música d’èpoques anteriors en la nostra actualitat, mitjançant transcripcions o arranjaments del mateix intèrpret.

L’Associació Amics dels Orgues de les Valls d’Andorra convida a tots els amants de la música i la cultura a assistir a aquest esdeveniment únic. L’entrada és lliure, però es realitzarà una col·lecta per a donar suport a les activitats de l’associació i el festival.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play