menu Home
AndorraEsports

AV.- Èxit amb 200 participants a la segona edició de la Travessa Pas de la Casa

Ràdio Valira | 14 d'agost de 2023

Pas de la Casa.- La segona edició de la Travessa Pas de la Casa tanca amb rècord de participació amb 200 participants, un 30% més que l’any passat. L’organització ha qualificat el certamen esportiu d’èxit i ha celebrat que tots els corredors han pogut gaudir d’una jornada acompanyada pel bon temps i per cap incidència. “Hem exhaurit dorsals amb les tres curses que teníem i la gent ha gaudit molt dels paisatges del Pas de la Casa. Esperem que la tercera edició sigui igual de bona que aquesta” ha assenyalat el director de la cursa, Rui Da Costa.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play