menu Home
AndorraSocietat

Quatre persones detingudes amb tabac de contraban valorat en més de 20.000 euros

Ràdio Valira | 11 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- El Cos de Policia va detenir aquest dilluns a dos homes i dues dones de 29, 28, 25 i 30 anys respectivament com a presumptes autors de delictes contra l’ordre socioeconòmic i l’ordre públic. Els fets van tenir lloc a les 18 hores a les dependències del Servei de Duana, després que els funcionaris d’aquest estament controlessin un turisme i els seus ocupants a la CS. 111, al Coll de la Gallina, amb una quantitat de tabac susceptible de superar el límit de sanció administrativa.

Després d’efectuar el recompte per part dels agents de la policia, es van decomissar 5.472 paquets de tabac ros manufacturat, 450 grams de tabac de picadura i 2.000 grams de tabac de ‘shisha’. El valor total de la mercaderia ascendia fins als 20.359 euros.

D’altra banda, la policia també va detenir aquest dijous a dues persones més en diferents controls per delictes contra la salut pública. En primer lloc, a les 15.10 hores al Pas de la Casa, es va controlar un home resident de 30 anys sobre el qual hi havia vigent una ordre de recerca judicial des del passat mes de maig. Concretament, l’autoritat judicial ordenava la seva detenció en el marc d’una operació d’estupefaents que va tenir lloc durant el mes de març. Posteriorment, a les 17.15 hores a la frontera del riu Runer, es va detenir un home no resident de 45 anys en possessió de tres pastilles d’èxtasi.

Així mateix, a les 5 hores d’aquesta matinada de divendres, s’ha detingut un home resident de 26 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral i contra la funció pública després d’haver agredit un altre home a l’interior d’un local d’oci nocturn i, posteriorment, per haver reaccionat de manera desproporcionada envers els agents.

Finalment, pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit d’aquesta setmana, s’han arrestat a sis persones. En concret, s’ha detingut a quatre homes i una dona, amb edats compreses entre els 22 i els 46 anys, per conduir sota els efectes de l’alcohol. En aquest sentit, la taxa més elevada ha estat d’1,84 g/l. Tanmateix, s’ha controlat un home resident de 28 anys per donar un resultat positiu a la prova de tòxics salivar després d’estar implicat en un accident amb danys materials.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play