menu Home
Andorra

L’episodi de calor s’allargarà fins diumenge

Ràdio Valira | 11 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- El Servei Meteorològic ha ampliat l’alerta per la forta calor fins al diumenge. Això sí, només al centre i sud del país, ja que aquest divendres es dona per finalitzat l’episodi a la zona nord del Principat. Durant aquesta jornada, per tant, es continuarà sota el domini del sol i l’estabilitat procedent de les altes pressions del nord d’Àfrica, tot i que hi haurà algun núvol de cara a la tarda.

Tot plegat fa que l’avís groc activat a principis de setmana continuï vigent, malgrat que no s’espera que les temperatures siguin tan extremes com els dies passats i, per tant, tendiran a normalitzar-se. De fet, les màximes d’aquest divendres seran de 34 graus a Andorra la Vella, de 30 graus a 1.500 metres i de 18 graus al Pas de la Casa.

Per la seva banda, el Cos de Bombers manté els nivells de perill d’incendi forestal per a aquesta jornada. Tal com informen, tot i que les temperatures baixaran lleugerament el cap de setmana, “és probable que aquests mateixos nivells del BPIF es mantinguin dissabte i diumenge”.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play