menu Home
AndorraSocietat

Apple K-tuin revoluciona Andorra amb la inauguració de la nova botiga

Ràdio Valira | 11 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- Des d’aquest divendres, els usuaris i amants de la marca Apple disposen d’una nova botiga on trobaran les darreres novetats de la marca. Amb un acurat disseny, una decoració minimalista, una ambientació futurista i una àmplia exposició dels dispositius i accessoris més nous i desitjats d’Apple, el nou establiment fa un salt qualitatiu i millora l’experiència de compra respecte de l’anterior model de botiga conegut sota el concepte ‘Apple Premium Reseller’.

La nova botiga passa a rebre el distintiu ‘Apple Premium Partner’, oferint al client una nova experiència de compra en què els taulells de caixa desapareixen. Alhora, el nou concepte de botiga ofereix un espai obert a tots els visitants i a una zona ‘Flex Table’, on els usuaris d’Apple poden col·locar els seus dispositius portats de casa per provar, en temps real, les noves funcionalitats que aniran descobrint a través de les diferents sessions que es vagin programant.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play