menu Home
Andorra

Nou itinerari per mostrar els canvis socioeconòmics d’Andorra de la segona meitat del segle XX

Ràdio Valira | 10 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- La transformació econòmica d’Andorra de la segona meitat del segle XX va propiciar el gran salt a la modernitat, els temps van canviar i la societat rural tradicional va experimentar diferents modificacions. Per donar testimoni d’aquesta transformació i per conservar l’herència de l’hàbitat rural a Andorra s’ha impulsat l’itinerari específic que explica la vida al país abans dels canvis socioeconòmics, per les quatre cases museus, casa d’Areny-Plandolit, casa Cristo, cal Pal i casa Rull.

Per aquest motiu, s’ha reeditat un fulletó informatiu amb una breu descripció de les cases –museus i la informació bàsica (preu, horaris, contacte…) disponible en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès) i també es pot descarregar a www.museus.ad.

Aquest itinerari dona testimoni dels diferents estaments socials i formalitza una ruta museística que permet recobrar vivències i records fonamentals per a la memòria col·lectiva del Principat. Una experiència cultural única que apropa els visitants als valors de les antigues comunitats rurals, segons valoren des de l’executiu.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play