menu Home
Andorra

L’Esbart Valls del Nord participa al festival internacional Folk Azores

Ràdio Valira | 10 d'agost de 2023

Ordino.- El Cos de Dansa de l’Esbart Valls del Nord participarà del 13 al 20 d’agost al Folk Azores, el Festival internacional de Folklore que cada any se celebra a la illa Terceira de les Açores. 25 dansaires de l’Esbart d’Ordino i la Massana ballaran danses que formen part del seu repertori i que tenen la característica de ser tradicionals del país per mostrar al públic la cultura i tradició andorrana.

 

Les danses que interpretaran són: El nostre Poble, Dansa de Canillo, Enjòlits, En un hostal d’Ordino, Joc d’Aparences, Tradicionals a plaça, Vals jota, Dansaires Andorrans, Nits d’Andorra, Festeig i Plega de les roses. A més totes elles comptaran amb música en directe, interpretada pel Duet Daura. Al llarg de tota la setmana, els dansaires andorrans també participaran en tallers a les escoles i diferents espectacles.

 

Folk Azores és un festival de renom en el panorama internacional lligat al món de les tradicions. Hi participen 14 països que mostraran a més dels seus balls, la cultura tradicional del seu país: Equador, Portugal, Turquia, Sèrbia, Mèxic, Letònia, França, Espanya, Xile, Croàcia, Txèquia, Bolívia, Àustria i Andorra.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play