menu Home
Andorra

Detingut per sostreure 500 euros amb la targeta de crèdit d’una coneguda

Ràdio Valira | 7 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- La policia va detenir aquest divendres a les 9 hores a un home no resident de 24 anys com a presumpte autor d’un delicte socioeconòmic. Els agents van ser requerits després que una dona hagués denunciat que havia estat víctima d’una utilització fraudulenta de la seva targeta de crèdit, per un valor aproximat de 500 euros, per part d’un conegut seu en un caixer automàtic d’Andorra la Vella. Pel descriptiu donat per la víctima, la policia va poder controlar l’interessat a l’interior d’un taxi a la frontera del riu Runer. Una vegada localitzat, es va poder recuperar la targeta, així com 485 euros en efectiu.

El mateix divendres, a les 4 de la matinada, es va controlar un turisme amb tres ocupants i tots ells van acabar detinguts per diferents il·lícits comesos. El conductor per dos delictes contra la seguretat col·lectiva -refús de sotmetre’s a les proves d’alcohol i prova salivar de tòxics- i un delicte contra l’administració de justícia –crebantament d’una ordenança penal de suspensió del permís de conduir-. A un dels ocupants per possessió de 57 grams de marihuana –aquesta es trobava disposada en set petites bosses-, i al tercer ocupant per un delicte contra la seguretat col·lectiva –possessió d’una navalla tipus papallona amb una fulla superior a set centímetres-.

Igualment, durant el cap de setmana les autoritats també han dut a terme sis detencions per delictes contra la seguretat en el trànsit a dues dones i a dos homes de 25, 37, 29 i 46 anys, amb taxes d’1,01, 0,93, 1,59 i 1,94 g/l respectivament. Un home de 21 anys, a més, va donar positiu en el control de tòxics salivar. Finalment, un altre va ser controlat home per crebantar una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

Pel que fa a dimecres es tornarà a registrar un altre pic de calor amb temperatures que arribaran fins a 35 graus a la capital. Es preveu, doncs, que aquesta situació es mantingui estable fins al divendres. Des de Protecció Civil, i com és habitual, es recomana atenció en les activitats que es realitzin a l’exterior, limitar l’activitat física en les hores centrals del dia i hidratar-se amb freqüència.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play