menu Home
AndorraEsports

El futbol sala obre les estades del Barça a Encamp

Ràdio Valira | 3 d'agost de 2023

Encamp.- El Barça ja és a Encamp. Els blaugrana han obert amb el futbol sala la sèrie d’estades a la parròquia que es completaran al setembre amb el bàsquet femení. L’equip de Jesús Velasco bé de proclamar-se campió de lliga durant el curs passat i en aquest té, entre cella i cella, guanyar la Champions League, després de la mala participació que van tenir en l’edició anterior. El cònsol menor d’Encamp, Jean Michael Rascagnères ha donat la benvinguda a l’equip a les instal·lacions encampadanes i ha afirmat que “per nosaltres és un honor poder rebre, una temporada més al Barça. Juntament amb els altres equips que tenim tant a Encamp com al Pas de la Casa”.

El club, que de moment ha anunciat el fitxatge del tanca portuguès Erik Mendonça, manté el bloc que el va proclamar campió la temporada passada. “És indubtable que el primer objectiu d’aquesta temporada és la Champions, perquè el curs passat vam fallar” ha dit Velasco, que ha afegit que “només hem fet una incorporació perquè tenim plena confiança amb els jugadors del filial. En tenim set amb nosaltres i a veure si algun aprofita aquesta oportunitat perquè, amb les competicions de selecció, és una temporada molt carregada de partits”.

En la mateixa línia s’ha manifestat el porter i capità de l’equip Dídac Plana que ha dit que “hem fet una incorporació, però estem parlant d’un jugador de classe mundial”. Entre somriures Plana ha confessat que “a Erik ja l’hem patit, sobretot amb la selecció, i estic ben segur que s’adaptarà molt de pressa i ben aviat tothom veurà del que és capaç”. El porter, que ja ha fet tres estades al Principat ha indicat que “és un lloc ideal per entrenar i ens queda molt a prop de casa”. L’expedició blaugrana només té la baixa de l’altre capità de l’equip, Sergio Lozano, que s’està recuperant d’una greu lesió al genoll.

El nou gimnàs, una sorpresa positiva

La recepció, feta aquest dijous, s’ha realitzat al recentment reformat gimnàs del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. “És una sorpresa molt agradable veure el nivell que tenen aquestes instal·lacions” ha confessat Velasco, que ha afegit que “normalment, quan et diuen que han reformat el gimnàs, t’esperes algun petit canvi, alguna màquina nova, però aquí ens hem trobat amb un canvi espectacular de dalt a baix i unes instal·lacions molt i molt bones”.

“Són unes molt bones instal·lacions que ens tocarà patir” ha dit Plana entre somriures mentre mirava les diferents màquines de la sala de musculació. En aquest sentit, Rascagnères ha indicat que “vam fer un esforç per fer un salt endavant en aquestes instal·lacions per oferir el màxim nivell per als equips que ens escullen per a fer la pretemporada; però, sobretot, per als residents a la parròquia que són les persones que poden gaudir tot l’any d’aquestes instal·lacions”. Els blaugrana romandran a Encamp durant els propers quatre dies.

ANA

 
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play