menu Home
Andorra

AV.- Unió Laurediana entra al pacte d’estat per a l’acord d’associació, mentre Concòrdia se’n manté al marge

Ràdio Valira | 1 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- Unió Laurediana finalment ha fet un pas endavant i ha rubricat el pacte d’estat per a l’acord d’associació amb la Unió Europea. Ho ha manifestat el cap de Govern, Xavier Espot, i el secretari d’Estat per a les Relacions amb la Unió Europea, Landry Riba, després de la reunió que s’ha celebrat aquest dimarts i que ha clos amb la signatura de l’acord per part de tots els presents, els grups parlamentaris Demòcrata, Socialdemòcrata, Ciutadans Compromesos, el conseller liberal no adscrit, Víctor Pintos, Acció, Progressistes-SDP i el partit lauredià.

D’aquesta manera, tal com ja s’havia fet públic, Concòrdia, almenys de moment, no ha entrat al pacte d’estat a l’espera que la formació dugui a terme una assemblea per debatre la qüestió amb els seus afiliats. En aquest sentit, Espot no ha tancat la porta a la possibilitat que el principal grup parlamentari de l’oposició se sumi a l’acord, ans al contrari, ha considerat que la seva presència seria bona per la imatge que mostraria cap a Europa i de cara a la ciutadania. “Crec que és el millor senyal que podem enviar a les institucions europees de cara a ser més forts amb l’acord d’associació i també és un bon senyal de cara als nostres ciutadans perquè si veuen que un partit amb el qual han confiat disposa de tota la informació i hi dona suport, també els confortarà”, ha asseverat.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play