menu Home
AndorraSocietat

Un sisme de magnitud 2,2 amb epicentre a Os de Civís es deixa notar a Andorra

Ràdio Valira | 26 de juliol de 2023

Andorra la Vella.- Un terratrèmol de magnitud 2,2 amb epicentre a Os de Civís s’ha deixat notar aquesta nit a Andorra. Concretament, tal com informa l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), el sisme ha tingut lloc passats tretze minuts de la mitjanit a una profunditat de zero quilòmetres i no ha ocasionat danys materials ni personals.

Com és habitual en aquestes situacions, des d’Andorra Recerca i Innovació (AR+I) s’ha posat en marxa una enquesta sísmica adreçada a la ciutadania per poder avaluar la percepció del sisme al Principat.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play