menu Home
Andorra

Andorra la Vella obre el termini d’inscripció per al Mercat del Poblet de Nadal

Ràdio Valira | 26 de juliol de 2023

Andorra la Vella.- Les inscripcions per participar en el Mercat del Poblet de Nadal d’Andorra la Vella, que tindrà lloc entre el 24 de novembre i el 31 de desembre, ja estan obertes. Així, els comerciants, artesans, productors agroalimentaris que estiguin interessats a participar-hi poden presentar les sol·licituds.

El mercat s’adreça especialment als productors i comerciants que ofereixin productes o serveis típics de l’època nadalenca, regals, gastronomia i artesania creativa.

El Mercat de Nadal, un dels grans atractius del poblet de la capital i que cada any compta amb una quarantena de parades, se situarà novament a la plaça del Poble. L’horari de funcionament serà els dijous i els divendres, de 17 a 21 hores i els dissabtes i els diumenges de 12 a 21 hores, a excepció dels dies festius, que tindrà un horari especial.

Les sol·licituds d’inscripció s’han de fer per correu a l’adreça pobletdenadal@comuandorra.ad abans del 23 d’agost.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play