menu Home
AndorraSocietat

Un esdeveniment “ple d’emoció i d’energia” per encetar la festa major de Sant Julià de Lòria

Ràdio Valira | 25 de juliol de 2023

Andorra la Vella.- L’agrupació de joves de la Colla Laurediana aposta un any més per la tradicional ràdio de festa major per donar el tret de sortida a la festa major de Sant Julià de Lòria. Segons informen els joves aquest dimarts en un comunicat, la intenció és que aquesta iniciativa, i el conjunt de la festa, es converteixin en un esdeveniment “ple d’emoció i energia on destaqui la nostra herència cultural i la promoció de la participació activa dels ciutadans”.

L’obertura de la ràdio tindrà lloc aquest 28 de juliol a partir de les 18 hores a la plaça Major de la vila laurediana. En primer lloc, el cònsol major, Josep Majoral, donarà la benvinguda als assistents i oferirà un missatge a tota la comunitat per marcar l’inici de les festivitats. Tot seguit tindrà lloc el programa ‘entitats vs. autoritats’, un cara a cara on les diferents entitats de la parròquia faran una anàlisi dels quatre anys de mandat que toquen al seu fi aquest proper mes de desembre.

Aquest debat, per tant, serà una oportunitat per fer una valoració de quins projectes s’han dut a terme, quins no han estat complets i també servirà per conèixer els neguits d’una part important de la comunitat laurediana.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play