menu Home
Andorra

Escaldes-Engordany denuncia actes vandàlics al Prat del Roure durant la festa major

Ràdio Valira | 25 de juliol de 2023

Andorra la Vella.- El comú d’Escaldes-Engordany ha denunciat un seguit de destrosses que aquesta nit de dilluns a dimarts s’han produït als lavabos del Prat del Roure en el marc de la festa major de la parròquia. Des del comú es recorda que “els equipaments públics són de tothom i no respectant-los ens perjudiquem a nosaltres mateixos”.

A més a més, recorden a la ciutadania que la reparació “tindrà un cost que haurem de pagar entre tots”, per tant, es demana tenir cura de l’espai públic, ja sigui durant la celebració de la festa major o bé en qualsevol altre moment.

En les fotos publicades pel comú a través de les xarxes socials, es pot veure com s’han produït destrosses en la porta d’accés als lavabos, així com en les rajoles de l’equipament i en els suports on es recolzen les persones amb dificultats físiques.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play