menu Home
AndorraSocietat

Detingut un resident de 31 anys per injuriar i agredir la parella al domicili

Ràdio Valira | 24 de juliol de 2023

Escaldes-Engordany.- La Policia ha detingut un total de 18 persones durant el cap de setmana. Durant la jornada de divendres, en dos controls diferents, es van detenir dos homes no residents de 24 i 43 anys, per un presumpte delicte de desobediència a una ordre administrativa d’expulsió del Principat. Un va ser controlat al Pas de la Casa i l’altre a la frontera del riu Runer. El mateix dia, a les 20:19 hores a Ordino es va arrestar un home resident de 31 anys, per un presumpte delicte contra la integritat física i moral per injuriar i agredir la parella al domicili.

El dissabte, es van detenir 3 persones més pels presumptes delictes contra l’administració de justícia, la funció pública, la integritat física i moral i la llibertat. 

El primer, va ser a les 00:30 hores a Andorra la Vella, un home resident de 22 anys, per crebantar una ordre de prohibició de conduir vehicles automòbils, després de ser controlat amb la seva motocicleta. A les 20:15 hores a la frontera hispano-andorrana, una dona no resident de 36 anys, per desobediència a una ordre administrativa d’expulsió del Principat. Finalment, a les 23:11 hores a la capital, un home resident de 40 anys per agredir i amenaçar un altre home, arran una baralla a l’interior d’un local de restauració.

Diumenge, a les 00:15 hores a la frontera del riu Runer, els agents van detenir un grup de cinc homes no residents de 18, 19, 21, 23 i 24 anys, per trobar-se en possessió de 10 pastilles d’èxtasi. Aquest accedien al Principat en un turisme particular.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, s’han arrestat 7 persones per conduir sota l’efecte de l’alcohol o les drogues. Dos homes i dues dones amb edats compreses entre els 21 i 29 anys, amb taxes superiors a 0,80 g/l. La taxa més elevada ha estat de 2,74 g/l. Tres homes amb edats compreses entre 28 i 36 anys, amb un resultat positiu a la prova de tòxics salivar. A més, a un d’ells se també se’l troba en possessió d’1 gram de cocaïna.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play