menu Home
Andorra

Avís taronja per les altes temperatures que s’esperen aquest dimarts

Ràdio Valira | 18 de juliol de 2023

Andorra la Vella.- El Servei Meteorològic d’Andorra ha activat l’avís taronja a tot el país de cara a les altes temperatures que s’esperen per a aquest dimarts. Tal com informen, les temperatures màximes d’aquest dilluns han arribat fins als 32,2 graus a la central hidroelèctrica de FEDA i fins als 3,8 graus a la Borda Vidal. En aquest sentit, es preveu que dimarts augmentin tres o quatre graus més.

Així doncs, durant la jornada de dimarts l’anticicló continuarà sent el protagonista de la situació meteorològics, amb sol al matí i creixement de núvols inofensius a la tarda. Es preveu que s’arribi al pic de valor de la setmana amb la possibilitat que les temperatures siguin “extraordinàriament altes”. A més, el vent de component sud-oest arribarà a ràfegues de 40 quilòmetres per hora al matí als fons de vall.

Les temperatures a Andorra la Vella podrien arribar a situar-se en els 37 graus, a 1.500 metres seran de 32 graus i al Pas de la Casa de 21.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play