menu Home
Andorra

Vives rep els representants del grup parlamentari de Ciutadans Compromesos i al conseller no adscrit de Liberals

Ràdio Valira | 10 de juliol de 2023

La Seu d’Urgell.- El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest dilluns al matí la visita institucional dels representants del grup parlamentari de Ciutadans Compromesos i al conseller general no adscrit de Liberals, Víctor Pintos. Les reunions, que s’han fet al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell, clouen la ronda de trobades que ha mantingut Vives amb els nous càrrecs electes.

Quant a la visita dels parlamentaris de Ciutadans Compromesos, hi han assitit el president del grup, Carles Naudi, i el president suplent, Manuel Linares, qui han explicat les seves prioritats en la tasca legislativa que el Consell General ha de desenvolupar en el proper període de treball de la Cambra. Per la seva banda, Pintos també ha traslladat al cap d’Estat com preveu la tasca a desenvolupar al llarg de la legislatura.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play